Vossepolder
Logo Logo

Zoals wij jullie eerder konden melden heeft de nieuwbouw in Vossepolder wat vertraging opgelopen doordat wij later dan verwacht kunnen starten met bouwen. Inmiddels zijn wij een aantal maanden verder en zitten we op schema om op korte termijn in verkoop te gaan.

Lees verder

Het is alweer even geleden dat wij jullie voor het laatst informeerden over het plan. Natuurlijk staan wij niet stil en werken wij achter de schermen hard door aan Vossepolder. Helaas heeft de planning vertraging opgelopen door onvoorziene omstandigheden.

Lees verder

Midden in de kleurrijke Bollenstreek, langs de Ringvaart in Hillegom, ligt de nieuwe, groene woonwijk Vossepolder. Het karakter van deze wijk is dorps, ruim en kleinschalig. Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in zowel de buurt als de woningen zelf.

Lees verder

Voor de verkoop van de woningen in Vossepolder is gekozen voor een ervaren makelaarsteam. Makelaarskantoor 'Heemborgh Makelaars' en Robert Henderson, makelaar van BPD, vormen met elkaar het team. We stellen ze graag aan je voor!

Lees verder

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als kantoor inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de verschillende woningtypes staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Vossepolder wordt zo energiezuinig en duurzaam mogelijk gebouwd. En dan hebben we het niet alleen over de huizen. Ook het groen in de wijk hebben wij onder de loep genomen. Wij leggen de openbare ruimte niet aan, maar we hebben onze visie wel gedeeld met de gemeente. Op die manier kunnen we met elkaar de ecologie en biodiversiteit in de wijk versterken. Ooit was Vossepolder een weiland met een rijkheid aan flora en fauna. Die rijkheid hopen we op deze manier weer een beetje terug te brengen.

Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het inrichten van je tuin op een duurzame en natuurvriendelijke manier? Bekijk de voorstellen van hovenier Rens de Rooij.

Lees verder

De woningen in Vossepolder worden zo energiezuinig mogelijk gemaakt. Het opwekken van energie door middel van zonnepanelen kan dan niet ontbreken. Benieuwd hoe een zonnepaneel werkt?

Lees verder

Sinds kort heeft Vossepolder een eigen Facebookpagina. Heb jij hem al gezien? Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste Vosspolder nieuws. Naast nieuws wat je ook terug kunt vinden op de website zullen we hier ook foto's van de locatie delen. Leer jij wellicht ook je nieuwe buren al kennen?

Lees verder

Het project Vossepolder wordt - net als alle andere nieuwbouwprojecten in Nederland - niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om de woningen en het water te verwarmen, bijvoorbeeld via een bodemwarmtepomp. Kijk je mee?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.