Planning Vossepolder

In Vossepolder, het nieuwbouwplan in Hillegom, realiseren we circa 111 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Vossepolder.

Vossepolder fase 2 in verkoop

De verkoop van Vossepolder fase 2 is gestart en de bouw van deze fase is gestart in mei 2023.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Bekijk het woningaanbod

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is in mei 2023 gestart met de bouw van 47 woningen in Vossepolder fase 2. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het derde kwartaal van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Heb je interesse? Maak een Mijn Eigen Huis account