Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

18 maart '24

Kom zaterdag 6 april langs en ontdek dé woonlocatie van Hillegom op de NVM Open Huizen Dag!

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een beschikbare waterwoning in Vossepolder? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de woningen. De woningen zijn nog niet af, maar de bouw is al gestart! We kunnen je de binnenkant van een Vrijstaande Waterwoning laten zien en al jouw vragen beantwoorden. Op 6 april ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom.

6 april 2024

NVM Open Huizen Dag in Vossepolder fase 2

Op zaterdag 6 april tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag op de bouwplaats van Vossepolder fase 2 op de Beijerinck. Aanmelden is niet nodig!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk een Vrijstaande waterwoning in aanbouw
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Ontdek de bijzonder plek in Hillegom

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur langs te komen op de bouwlocatie van Vossepolder fase 2. De makelaar zal aanwezig zijn om jou rond te leiden door een Vrijstaande waterwoning. Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de wijk.

Heb jij interesse in een van de beschikbare Waterwoningen in Vossepolder fase 2 en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Meer weten over de planning? Planning Vossepolder
Ook wonen in Vossepolder? Bekijk het aanbod