Vrijstaande waterwoning - Oplevering va. september 2024 #104

€ 834.950 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ruim, vrij en bijzonder. Dat zijn de vrijstaande waterwoningen in Vossepolder zeker. Zo zijn ze voorzien van een opvallend spitsboogdak en vullen verticale houten geveldelen het rode metselwerk aan. De woonoppervlakte is zo’n 176 m2 en met niet één, maar twee eigen buitenruimtes woon je hier straks heerlijk. De diepe voortuin is met ca. 95 m2 alles behalve standaard en ook een achtertuin (ca. 37 m2) aan het water is realiteit. Een parkeerplaats op eigen terrein en berging maken het plaatje compleet. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Verkocht

Vrijstaande waterwoning - Oplevering va. september 2024 #104

€ 834.950
ca. 176 m2
6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 132 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Naar verwachting start de oplevering in september 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 712 26 36

image alt

Zeer energiezuinige woningen

Deze zijn zeer energiezuinig. De huizen zijn vanzelfsprekend gasloos en optimaal geïsoleerd. Daardoor is het binnenklimaat van de woningen heel gezond. Hier woon je duurzaam op elk mogelijk niveau! Bij de woningen zitten onder andere de volgende duurzame maatregelen:


Alternatief aanbod