Wonen in een Vossepolder? Doe een financiële check!

2 juli '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van de Vossepolder? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart.

image alt

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen financiële check gedaan?

Plan gemakkelijk een videoafspraak in met de Rabobank voor het aanvragen van een financiële check. Vergeet niet een recente loonstrook bij de hand te hebben. Zij berekenen geheel vrijblijvend je maximale financiering en sturen per e-mail een gewaarborgde financiële check naar je toe. Deze kun je uploaden bij jouw inschrijving zodra de verkoop is gestart. Heb je nog vragen? Op werkdagen zijn de adviseurs van Rabobank Bollenstreek bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur op (088) 722 66 00.

Plan een videoafspraak

Duurzaamheidskorting

Op de Vossepolder is de duurzaamheidskorting van de Rabobank van toepassing. De Rabobank stimuleert een duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Lees meer
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws