Wat is jouw favoriete bouwnummer?

2 juni '22

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 47 woningen in Vossepolder fase 2 zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, zodat je per bouwnummer kunt zien wat voor specificaties de woning heeft. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

image alt

Definitieve prijzen per bouwnummer

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van de woningen in Vossepolder fase 2. Nu alle bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Op de kavelkaart zie je precies waar welke woning staat en bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

Bekijk de prijzen
image alt

Woningen vergelijken

De woningen verschillen van elkaar en om het je wat makkelijker te maken, zet je heel eenvoudig de woningvergelijker in. Hoe je dat doet leggen we je graag uit. Het is heel simpel, vink de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Vergelijk de woningen

Interesse? Schrijf je in!

Heb jij interesse in een woning in Vossepolder fase 2? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

 

  Naar de homepage
  Bekijk de woningen