Voorlopige plattegronden Vossepolder

25 juli '19

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als kantoor inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de verschillende woningtypes staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Concept Plattegronden

Wij vinden het belangrijk om jou zo veel mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op jouw nieuwe woning. We wachten daarom niet met communiceren op de definitieve plattegronden maar delen graag met jou de concepten. De voorlopige plattegronden per woningtype van Vossepolder zijn nu beschikbaar. Je krijgt dus vast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen. Zodra de plattegronden definitief zijn informeren we je daar natuurlijk over! Voor nu kun je in ieder geval al bedenken hoe je de woning eventueel wilt inrichten. Laat je gedachten de vrije loop!

Zodra de verschillende bouwnummers op de website komen te staan, kun je ook per bouwnummer de exacte plattegronden inzien. Nu kun je in ieder geval vast per woningtype zien, hoe de indeling van de woning wordt. We informeren je zodra het zo ver is!

Je vindt de plattegronden per woningtype op de pagina Woningen. Ga naar het woningtype van je keuze en bekijk de plattegronden.

Bekijk de plattegronden
  Bekijk de woningen
  Stel een vraag