Succesvolle open dag Vossepolder

22 maart '23

Zaterdag 18 maart 2023 vond de open dag van het project Vossepolder fase 2 plaats en het was een groot succes! Een groot aantal geïnteresseerden kwam samen op de bouwplaats om een kijkje te nemen bij het nieuwe project en te praten met de aannemer, de makelaars en de architect.

Exclusief en duurzaam

Het project Vossepolder fase 2 is een exclusief en duurzaam woonproject met prachtige nieuwbouwwoningen in een groene omgeving. De open dag was een geweldige kans voor bezoekers om het project van dichtbij te bekijken en een indruk te krijgen van hoe het leven eruit gaat zien in de nieuwe wijk.

image alt

Virtuele belevenis

Er was veel te zien en te doen op de open dag. Bezoekers konden een rondleiding krijgen door de wijk en informatie inwinnen over het project. Een van de hoogtepunten van de dag was de Virtual Reality bril waarmee bezoekers de wijk in VR konden beleven. Zo kregen zij een hele goede indruk hoe het is om op de mooiste plekken van Hillegom te wonen.

Contact met team Vossepolder

Het team Vossepolder is blij met het succes van de open dag en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van het project. Heb je de open dag gemist? Er is nog steeds de mogelijkheid om informatie in te winnen over het project en contact op te nemen met het team.

Neem contact op
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Vossepolder? Bekijk het aanbod in fase 2