Start inschrijving Vossepolder

1 mei '19

Op woensdag 8 mei 2019 vanaf 17.00 uur kun je je inschrijven als belangstellende voor de woningtypen in Vossepolder. Wil je in aanmerking komen voor een woning? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype(n) en maak een “Mijn Eigen Huis-account” aan. De inschrijfdatum en het tijdstip van aanmelding als belangstellende voor een woningtype, in combinatie met (in een later stadium) de financiële check, zijn doorslaggevend bij de toewijzing van de woningen na start verkoop. Lees meer over het toewijzingsbeleid.

Meld je aan op 8 mei!

Als je je al aangemeld hebt voor de nieuwsbrief Vossepolder via de homepage van deze website, dan betekent dit niet dat je automatisch belangstellende voor dit project bent. Het is daarom van belang dat jij je op woensdag 8 mei vanaf 17.00 uur aanmeldt als belangstellende voor een woningtype.

Naar verwachting zal het project in het najaar van 2019 in verkoop gaan. Na start verkoop kun je je vervolgens specifiek inschrijven op maximaal 5 bouwnummers van jouw voorkeur. Let op! Nadat de verkoop is gestart kan je bij het doorgeven van je voorkeuren de financiële check uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze mag tijdens de start verkoop (in het najaar van 2019) niet ouder zijn dan drie maanden. Doe dus niet te vroeg de financiële check. Lees meer over de Financiële check.

De deelgebieden van Vossepolder

Het plan bestaat uit 3 deelgebieden:

  • Deelgebied Het Hof met grondgebonden woningen voor starters, rijwoningen en hoekwoningen ‘special’
  • Deelgebied De Laan met ruime 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning
  • Deelgebied De Burcht met appartementen

Voor de woningen in deelgebied het Hof geldt dat er een anti-speculatiebeding en een verplichting tot zelfbewoning van toepassing zijn.

Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Heb je vragen? Neem contact met ons op