Ontdek nu virtueel Vossepolder fase 2

28 juni '23

Ontdek nu virtueel Vossepolder fase 2, het nieuwe en unieke nieuwbouwproject in Hillegom. Bekijk de 360 graden VR-tour met verschillende beelden bekijken vanuit verschillende perspectieven. In de VR-Tour kun je eenvoudig doorklikken naar verschillende beelden en het project vanuit verschillende hoeken bekijken.

Bekijk de VR-Tour

Het project is nog niet gebouwd, maar de beelden geven een mooi beeld van wat je kunt verwachten. In de tour zie je het project vanuit verschillende perspectieven en het groen waar een deel van de woningen zometeen aan grenst. De watervilla's bevinden zich met de tuin direct aan het water. Het woningaanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, Vrijstaande waterwoningen en appartementen.

De VR-tour biedt jou een unieke kans om het nieuwbouwproject te ontdekken, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Bekijk het project op jouw eigen tempo en ontdek de verschillende mogelijkheden die het project te bieden heeft. Met deze VR-tour krijg je alvast een voorproefje van wat komen gaat.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Vossepolder fase 2! Dit is jouw kans om een unieke woning te bemachtigen op een bijzondere locatie. Of je nu op zoek bent naar een ruime 2 onder 1 kapwoning, een vrijstaande waterwoning of fraai appartement, bij Vossepolder fase 2 vind je het allemaal.

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Vossepolder? Bekijk het aanbod in fase 2