Nog maar een paar vrijstaande waterwoningen beschikbaar!

15 juni '23

Waar de de woningen van Vossepolder fase 1 al zichtbaar zijn, is de verkoop van fase 2 in volle gang. Goed nieuws: er zijn nog enkele unieke vrijstaande waterwoningen met voor- én achtertuin, pal aan het water beschikbaar. Houd jij van rust, ruimte en groen? Wacht niet langer en bekijk of dit jouw favoriete woning is.

image alt

Ruim, vrij, bijzonder

De vrijstaande waterwoningen in Vossepolder springen direct in het oog. Zo zijn ze voorzien van een opvallend spitsboogdak en vullen verticale houten geveldelen het rode metselwerk aan. Ramen met roedeverdeling maken het plaatje compleet. Bovenal woon je hier - zoals het een vrijstaande woning betaamt - vrij én ruim. Dat betekent 176 m2 woonplezier en maar liefst twee eigen buitenruimtes. Eén voor en één achter, grenzend aan het water. Zie jij jezelf al zitten? Lees hier alle details.

Bekijk de vrije bouwnummers
image alt

Duurzaam in dorpse sferen

De vrijstaande waterwoningen in Vossepolder zijn volledig gasloos, optimaal geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt voor een fijn binnenklimaat en draagt natuurlijk bij aan bredere klimaatambities. De buurt is ruimtelijk en groen en de sfeer dorps. Hier voelt het vanaf dag één als thuiskomen. En beter nog: hier hoef je nooit meer weg!

Is dit jouw droomhuis? Bekijk de bouwnummers
Vragen over Vossepolder? Neem contact op