Vossepolder
Logo Logo
30 juli '19

Makelaarsteam Vossepolder bekend

Voor de verkoop van de woningen in Vossepolder is gekozen voor een ervaren makelaarsteam. Makelaarskantoor 'Heemborgh Makelaars' en Robert Henderson, makelaar van BPD, vormen met elkaar het team. We stellen ze graag aan je voor!

Heemborgh Makelaars

Als lokale makelaar is gekozen voor Heemborgh Makelaars uit Hillegom. Het team bestaat uit makelaars Remy Kok en Marleen van der Loo. Zij hebben veel kennis van en ervaring met nieuwbouw en kunnen jou dus perfect helpen bij de aankoop van je nieuwbouwwoning. Maar ook voor de verkoop van je eigen woning kun je bij hen terecht.

Makelaar Robert Henderson

Vanuit BPD is makelaar Robert Henderson betrokken bij Vossepolder. Met zijn jaren lange ervaring in nieuwbouw kun je met al je vragen bij hem terecht. Zodra de verkoop start en je een optie op een woning hebt wordt één van de makelaars jouw contactpersoon en gaat met jou in gesprek over de woning.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.