Nieuwbouw Hillegom

Maak kennis met Vossepolder

6 december '18

Groen, ruim en dorps: dat is de sfeer van de nieuwe wijk Vossepolder in Hillegom. Midden in de prachtige, kleurrijke Bollenstreek komen hier 64 nieuwe, stijlvolle woningen te staan: appartementen, starters- en rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en een vrijstaande villa.

Duurzaam en groen

De directe omgeving en ook de huizen zelf zijn in alle opzichten méér dan ‘zomaar’ duurzaam. Wonen in Vossepolder betekent gasloos en heel energiezuinig wonen in een optimaal geïsoleerd huis met zonnepanelen en een gezond binnenklimaat. Gemaakt van duurzame materialen zijn de woningen omgeven door groen.

Situatieschets

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over dit mooie nieuwbouwplan in Hillegom. In onderstaande afbeelding zie je welk woningtype waar in het plan komt.

Situatieschets Vossepolder

Zie jij jezelf al wonen in Vossepolder?

Zoals het er nu naar uitziet starten we in het najaar van 2019 met de verkoop. De inschrijving voor deze woningen vindt online plaats. Maak hiervoor nu alvast een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop start.

Visie op duurzaamheid Ontdek de 4 pijlers
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning