Lancering Vossepolder fase 2

24 december '21

Er komen weer nieuwe woningen bij in de wijk Vossepolder. De gemeente Hillegom en BPD tekenden 15 december de koop- en realisatieovereenkomst voor de laatste 47 woningen. De wijk krijgt er met deze laatste fase een divers woningaanbod bij. Dit aanbod bestaat uit appartementen, waterwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Heerlijk wonen in een groene en waterrijke omgeving staat centraal.

image alt

Klaar voor de toekomst

Door in Vossepolder fase 2 rekening te houden met de energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en gezond wonen en leven is deze laatste fase van Vossepolder helemaal duurzaam voorbereid op de toekomst. We vergroten de biodiversiteit door ‘natuurinclusief' te bouwen. Grote raampartijen bieden aan alle kanten zicht op het groen en water. Het plan kent een grote variatie aan typen woningen.

image alt

Is dit jouw woondroom?

Ultiem vrij leven op één van de mooiste plekken van Hillegom wordt op korte termijn realiteit. Is dit jouw woondroom? Bekijk dan snel het woningaanbod en laat bij de woning van je voorkeur je gegevens achter. Dan kunnen we je heel gericht op de hoogte houden. Op dit moment is de verwachting dat we halverwege 2022 in verkoop gaan. Bekijk de pagina planning voor de actuele status.

  Naar de homepage
  Bekijk de woningen