Eerste woningen opgeleverd: Vossepolder verwelkomt nieuwe bewoners!

18 april '23

Het is zover: de eerste woningen in de bruisende wijk Vossepolder zijn opgeleverd! En dat is nog maar het begin, want in de komende weken worden de resterende 64 woningen afgerond en eind 2024 volgen er nog eens 47 woningen. De wijk staat op het punt om veel nieuwe bewoners te verwelkomen en de ontwikkeling van de woonwijk Vossepolder nadert zijn voltooiing. Het begon allemaal in 2008 toen BPD de eerste woningen realiseerde, en nu mag het de klus afmaken.

image alt

Sleuteloverdracht van nieuwe woningen in Vossepolder

Op 12 april was het dan eindelijk zo ver: wethouder Anne de Jong overhandigde de sleutel van een fonkelnieuw huis aan een van de kopers. Deze gelukkige eigenaren zijn nu de trotse bezitters van een van de 39 hofwoningen. De helft van deze rijtjeshuizen uit fase 1 is gerealiseerd als betaalbare koopwoning. De bouw van de 18 appartementen in het hart van de wijk en de zes twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning zijn in volle gang. De bewoners hebben geduldig gewacht totdat de bouw klaar was, maar nu kunnen ze niet wachten om in hun nieuwe, duurzame woning te trekken.

Ontdek het aanbod van woningen in Vossepolder fase 2

Ben jij ook enthousiast geworden over de wijk Vossepolder? Dan is er goed nieuws, want er is nog aanbod beschikbaar in fase 2! Of je nu op zoek bent naar een een appartement of een vrijstaande woning met alle luxe en comfort, er is voor ieder wat wils. Bezoek de pagina woningen om het actuele aanbod te bekijken.

Bekijk het actuele aanbod
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Vossepolder? Bekijk het aanbod in fase 2