De interieurimpressies zijn gereed

19 april '22

Eerder lieten we je de exterieurimpressies van de woningen al zien. Wellicht ben je al enthousiast geworden van deze impressies en ben je ook benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Wonen in Vossepolder

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers. Bekijk alle impressies op de pagina woningen en laat je inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Meld je aan als belangstellende

Halverwege 2022 start de verkoop van Vossepolder fase 2. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe de woningen er straks uitzien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende voor jouw favoriete woningtype(s). Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start!

Bekijk de woningen
  Naar de homepage
  Bekijk de woningen