Bouw Vossepolder fase 2 in volle gang

28 september '23

Nieuws van de bouwplaats van Vossepolder fase 2! De bouw is alweer een paar maanden onderweg en er wordt hard gewerkt aan fase 2. Na een welverdiende vakantie zijn de bouwwerkzaamheden zijn na de zomervakantie weer voortvarend opgepakt bij zowel de woningen als de appartementen. 

image alt

Update werkzaamheden

Bij de woningen is de aannemer begonnen met het aanbrengen van de kalkzandsteen wanden en zijn de breedplaatvloeren van de eerste verdieping geplaatst. Momenteel worden ook de installaties aangebracht, gevolgd door de boven wapening. De vloeren worden vanaf medio september gestort en de eerste casco's zullen begin november gereed zijn. Daarna start de dak- en gevelfase en komt de eerste kijkmiddag in zicht.

Bij de appartementen zijn de betonwanden van de begane grond gestort en zijn de prefab balkons en de breedplaatvloer van de eerste verdieping geplaatst. Zodra de installateurs klaar zijn, wordt de bovenwapening aangebracht. Als laatste zal de eerste verdiepingsvloer worden afgestort. Deze stort staat gepland voor eind week 38. De verwachting is dat het casco van de appartementen gereed is in maart 2024.

Meer weten over de planning? Planning Vossepolder
Ook wonen in Vossepolder? Bekijk het aanbod